Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

5 Μαΐου 2016

Λόγια γυναικών που σκοτώνουν...

Λόγια γυναικών που σκοτώνουν...
Στην διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας η γυναίκα έπαιξε και συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στην οικογένεια. Δεν παίζει ρόλο αν πρόκειται για την δική της οικογένεια ή τω γονιών της.
Υπάρχουν λόγια/κώδικες που με την πάροδο των χρόνων έφτασαν να έχουν διαφορετική σημασία από την πραγματική...
Σταχιολογήσαμε μερικά τέτοια λόγια και σας τα παραθέτουμε...
 1. ΚΑΛΑ: η λέξη που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να κλείσουν μια συζήτηση όταν έχουν δίκιο, οπότε πρέπει να σωπάσεις.
 2. ΤΙΠΟΤΑ.....η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Θέλει να πει κάτι.και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Οι συζητήσεις που ξεκινούν με το τίποτα συχνά τελειώνουν με ΚΑΛΑ (βλέπε 1).
 3. ΟΠΩΣ ΘΕΣ: είναι ένας τρόπος για μια γυναίκα να σου πει άντε γεια...
 4. ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ: είναι σαν λέξη, που συνήθως οι άνδρες κατανοούν λάθος. Ένας μεγάλος αναστεναγμός σημαίνει ότι πιστεύει ότι είσαι ηλίθιος και αναρωτιέται γιατί χάνει χρόνο και συζητάει μαζί σου για ΤΙΠΟΤΑ (βλέπε 3).
 5. OK: μια απ' τις πιο επικίνδυνες λέξεις που μπορεί να πει μια γυναίκα σ' έναν άνδρα. Σημαίνει πως θέλει να σκεφτεί πώς και πότε θα το πληρώσεις.
 6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: μια γυναίκα σε ευχαριστεί, μην αναρωτιέσαι και μην λιποθυμήσεις, θέλει απλώς να σε ευχαριστήσει (εκτός κι αν σου πει "ευχαριστώ πολύ" που τις περισσότερες φορές είναι καθαρός σαρκασμός).
 7. ΑΝΤΕ ΚΑΝ' ΤΟ: πρόκειται για πρόκληση και όχι για παρότρυνση. Μην το κάνεις.
 8. ΑΣΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ: άλλη μια επικίνδυνη φράση. Σημαίνει πως μια γυναίκα ζήτησε κατ' επανάληψιν από έναν άνδρα να κάνει κάτι που τελικά τώρα το κάνει εκείνη. Ο άντρας θα ρωτήσει «συμβαίνει κάτι;» για την απάντηση της γυναίκας βλέπε 3.
 9. 5 ΛΕΠΤΑ: αν είναι σε φάση που ετοιμάζεται για έξοδο σημαίνει μισή ώρα. Σημαίνει όμως 5 λεπτά, και μονάχα 5, αν σου τα έδωσε προτού βγείτε ή κάνετε οτιδήποτε άλλο μαζί, για να δεις ματς ή να παίξεις στον υπολογιστή.
 10. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?? προσοχή, δεν είναι μια απλή ερώτηση...να θυμάσαι πάντα πως κάθε φορά που μια γυναίκα σε ρώτα 'ποια είναι?', θα ήθελε στην πραγματικότητα να σε ρωτήσει: "ποιό είναι αυτό το ξόανο, και από που την ξέρεις?????"
Αν ξεχάσαμε κάποιο μπορείτε να προσθέσετε... Περιμένουμε τις δικές σας σκέψεις...

http://nefeloma

2 σχόλια:

 1. Γέλασα φίλη μου γιατί όλα όσα έγραψες είναι η ..αλήθεια! Και πόσες άλλες δηλαδή φρασούλες "με κωδικό" που τις λέμε ξέροντας ότι θα.."πιάσουν" τόπο στον αποδέκτη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι... τον τελευταίο καιρό έπτασα τον εαυτό μου να λέω επανηλημένα μια από αυτές και σκέφτηκα να γράψω και τις άλλες... κάτι διάβασα σχετικό και τα έκανα όλα ένα άρθρο...
   Είχαμε σημοσιεύσει κάτι παρόμοιο πολύ παλιά και το βρήκα και αυτό...
   Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε...
   Καλό σου βράδυ...

   Διαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!