Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

27 Νοεμβρίου 2011

Σπάτα, Αρτέμιδα - "Θέλω να γίνω χαλίφης στην θέση του χαλίφη"

Κι αισίως σε λίγο καιρό η Δημοτική αρχή κλείνει ένα χρόνο.

Μόνο που περνώντας ο καιρός, μετά λύπης μου αντιλαμβάνομαι
ότι κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κι ΕΙΔΙΚΑ γυναίκες, έχουν αρχίσει να "χάνουν την μπάλα" ή νομίζουν ότι το γήπεδο που παίζουν το κληρονόμησαν από τον παππού τους.
Μάλλον ξεχνάνε ότι αυτό το γήπεδο έχει παραχωρηθεί, ευγενώς, από τους πολίτες. Και οι άμεσοι κριτές του αποτελέσματος πριν λήξει ο αγώνας θα είναι οι πολίτες ΚΑΙ ΜΟΝΟ οι πολίτες.
Αυτή την παράσταση ΕΜΕΙΣ την πληρώσαμε και την πληρώνουμε αλλά Σ' ΕΜΑΣ στερείτε, με τα αλλεπάλληλα φάουλ σας, το δικαίωμα να την παρακολουθήσουμε!

Γι αυτό κυρίες μου και δει "κυρία" μου, μην ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΤΑΙ τα ιμάτιά σας και μην αγωνίζεστε, ΕΠΙ ματαίω, να γίνετε "Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη", με βρώμικα κολπάκια. Γιατί αν δεν σας έχουν πληροφορήσει σωστά, καιρός να σας το πούμε εμείς τελείως εμπιστευτικά.
Οι χαλίφηδες -Αντιδήμαρχοι- κι ο Αρχιχαλίφης -Δήμαρχος- είναι εκεί διορισμένοι με την ψήφο των πολιτών. Οπότε όσο και να προσπαθήτε με πλάγιους τρόπους και με χτυπήματα κάτω από την ζώνη και βάζοντας άλλους να αδειάζουν δημόσια κάποιους αιρετούς είναι ΜΑΤΑΙΟΣ κόπος.
ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.
Κι εκτίθεστε τόσο απροκάλυπτα που στο τέλος θα βρεθήτε και απολογούμενη.
Όπως σωστά καταλάβατε όσοι διαβάζεται αυτές τις γραμμές, το κείμενο αφορά γυναίκα Δημοτική Σύμβουλο, η οποία ενώ τα έχει κάνει θάλασσα σε ότι της έχει ανατεθεί, προσπαθεί εσαεί να φορτώνει τις ευθύνες της σε άλλους. Θα μου πείτε αυτό δεν είναι καθόλου πρωτότυπο, στις μέρες μας, αλλά και λίγο μέτρο δεν βλάπτει!
Η οποία συνεχώς, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, στην μικρή κοινωνία μας, παριστάνοντας τον ήρωα, διαδίδει ότι αναγκάζεται να "κατεβάζει" τα βρακιά της για να εξοικονομήσει χρήματα από διάφορους ιδιώτες, προς όφελος κάποιων πραγμάτων που πρέπει να γίνουν στον τόπο μας αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα.
Και η ερώτηση του Σίσυφου είναι η εξής:
Απολογισμό, γι αυτές τις δωρεές των ιδιωτών, έχετε δώσει στην Δημοτική Αρχή και στους πολίτες;
Ή νομίζετε ακόμη ότι παίζετε μόνη σας μπάλα στο γήπεδο του παππού σας;
Γιατί πολύ φοβάμαι αγαπητή κυρία, ότι στις ερχόμενες εκλογές, αντί για Καλημέρα από τον χασάπη, τον μανάβη, τον μπακάλη και τον φούρναρη, θα εισπράξετε ΦΟΥΜΟ.

ΚΛΕΊΝΟΝΤΑΣ, σας εύχομαι «καλό βόλι» στις επόμενες εκλογές όπου «θα βγάλετε το φίδι από την τρύπα». Κι αν το βγάλετε τελικώς, φωνάξτε με κι εμένα... Που τόσα χρόνια ψηφίζω και τόσα χρόνια βλέπω τα φίδια να μεταλλάσσονται σε αμοιβάδες και να πολλαπλασιάζονται με ταχύτητα φωτός!

πηγή: anatakti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!