Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

7 Απριλίου 2012

Η ζωή και οι επιλογές μας...ταξίδι

Τα ταξίδια της ζωής έχουν να κάνουν επιλογές.
Είτε πρόκειται για μια επιλογή για το πού να πάμε, πώς ή πότε να πάμε. Η επιλογές αυτές
είναι συνήθως καταλυτικές για το αποτέλεσμα. 
Τα ταξίδια που ικανοποιούν την ψυχή είναι καλοσχεδιασμένα ταξίδια που περιλαμβάνουν αυτογνωσία και 'ψάξιμο' μέσα μας. Αυτό αληθεύει για κάθε ταξίδι, είτε από τόπο σε τόπο, είτε από δράση σε ενέργεια, είτε από απόφαση σε απόφαση.
Το άθροισμα των επιλογών μας, αποτελεί τη ζωή μας. 
Το ταξίδι το ζούμε από την αρχή μέχρι το τέλος. 
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε, πάντα, τις σωστές επιλογές, αλλά έχουμε πάντα την δυνατότητα για μια νέα προσπάθεια. 
Δεν έχει σημασία πόσο μακριά θα ακολουθούμε μια πιθανή "λάθος ρότα". Την πορεία που επιλέξαμε, την επιλέξαμε για κάποιο λόγο. 
Αυτά είναι μαθήματα ζωής. Όταν μάθουμε το μάθημα, μπορούμε να προβαίνουμε στην επόμενη επιλογή μας με καλύτερα αποτελέσματα! Έτσι συνειδητοποιούμε ότι οι καθημερινές "μετακινήσεις" μας μέσα στο χρόνο είναι προσωπικές μας, δικές μας και μόνο.
Μερικές σκέψεις:

"Η ζωή έχει σχεδιαστεί από την ψυχή μας και το πνεύμα ως ευκαιρία σταδιακής επέκτασης της συνειδητότητάς μας."
"Στο ταξίδι η ικανοποίηση δεν βρίσκεται στο τέλος, αλλά δοκιμάζοντας την κάθε στιγμή στην διάρκειά του, μέχρι το τέλος."
"Η προσπάθεια για την επίτευξη δύσκολων στόχων μας ωθεί να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, σχετικά με το τι πιστεύουμε ότι είναι εφικτό και τότε επιμηκύνεται ταξίδι μας."
"Το μυαλό μπορεί να έχει εμπειρία καλύπτοντας  μεγαλύτερη απόσταση από όση θα μπορούσε να καλύψει ποτέ το σώμα σε ένα ταξίδι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!