Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

30 Μαΐου 2015

Υπομονή χωρίς όρια - Μπορώ και εγώ!

Υπομονή χωρίς όρια - Μπορώ και εγώ!
Η υπομονή είναι μια από τις πιο σημαντικές δυνάμεις που μπορεί να αναπτύξει ο άνθρωπος. Βασίζεται στη λογική σκέψη και στην αποφυγή άγχους.
Η ικανότητα του να περιμένουμε κάτι χωρίς αναστάτωση και άγχος. Αυτό είναι βασικό τόσο για την εικόνα μας προς τα έξω όσο και για τον ίδιο μας τον εαυτό.

Με τη λογική πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει πολλοί έχουν αποφασίσει να μην ανησυχούν στη ζωή τους και να πορεύονται με βάση το παρόν και όσα αυτό τους προσφέρει.
Η υπομονή δεν παύει να θεωρείται χάρισμα και όσοι διαθέτουν μεγάλες αντοχές σε αυτή φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένοι στη ζωή τους.




Η υπομονή δεν είναι απλά ικανότητα ή χάρισμα. Είναι κυρίως μια δύναμη που διαμορφώνει χαρακτήρα και μας κάνει να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις πιο εύκολα και με λιγότερο στρες. Όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει αυτή η ικανότητα αξίζουν για να την αναπτύξουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

«Όποιος έχει υπομονή έχει ό,τι επιθυμεί», είπε ο Benjamin Franklin, Αμερικανός εφευρέτης, δημοσιογράφος και τυπογράφος.
Η ικανότητα αυτή είναι συνώνυμο της καλής ζωής, της υγείας, της μακροζωίας, της ευτυχίας και της προσωπικής ηρεμίας. Ας αφήσουμε τις εξελίξεις να παίρνουν το χρόνο τους και να διαμορφώνονται χωρίς άγχος και με ακούραστη υπομονή.

Αφού λοιπόν, η υπομονή θεωρείται δώρο για τον εαυτό μας, ας μην του το στερούμε και ας ξεκινήσουμε από σήμερα αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε  κάποια πράγματα.

Με υπομονή σίγουρα, μπορούμε να καταφέρετε πολλά περισσότερα πράγματα από όσα φανταζόμαστε.

www.anatakti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!