Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

13 Αυγούστου 2011

Της ξανθιάς πολιτικής και του facebook το κιγκλίδωμα

 Η πολιτική γύρω μου είναι χάλια ή εγώ γεννήθηκα ξανθιά; Αλήθεια, πώς δώσανε στις ξανθές δικαίωμα ψήφου; Να το κάνω τι; Μου έχουνε τόση εμπιστοσύνη; Κι αν μπω στο παραβάν την
ανατολή, και  βγω τη δύση ακόμα με το πάκο στα χέρια; Γιατί, ως ξανθιά, είμαι και μικρόνους. Ακούω τους πολιτικούς και δεν καταλαβαίνω. Ποιος απ`όλους μου είπε μόλις τώρα πως, αν τον ψηφίσω, θα έρθει να μου κάνει γενική καθαριότητα στο σπίτι; Πατώματα, πλακάκια, τζάμια; Να προτιμήσω αυτόν ή τον άλλον που θα μου αλλάξει τις λάμπες που δεν τις φτάνω; Γενικώς - ποιος θα μου αλλάξει τις λάμπες και τα φώτα; Δεν ξέρω. Θα πάρω την  Ευτυχία που είναι φύσει και θέσει μελαχρινή να μου το αποσαφηνίσει.
Τόσο σκουπίδι πως έφυγε από τους δρόμους και μπήκε σε πολιτικές παρατάξεις; Βαρέθηκε να περιμένει το απορριμματοφόρο και πήρε των οματιών του; Κι όπου νόμιζε ότι είδε φως (χρήματα) μπήκε; Αμ σε γελάσανε κορόιδο. Η φλόγα από το κερί ήταν κι εσύ το πέρασες για φώς (χρήμα). Προσπαθείς, πασχίζεις ζορίζεσαι να πιαστείς από κάπου κάνοντας την πολυπράγμωνα επί παντός επιστητού. Κι όταν σε παίρνουν χαμπάρι ότι είσαι για τα μπάζα, κι alien κι ότι μπαινοβγαίνεις  από την μία παράταξη στην άλλη μήπως τσιμπήσεις κάνα ψιλό, τότε βγάζεις όλο το μένος της κακίας και της αποτυχίας σου,  για τις εν λόγω παρατάξεις.
Εγώ που σε τρώω στην μάπα λόγω θέσης πως να απαλλαχτώ;

 Τουλάχιστον, να μπω στο σπίτι μου. Να μπω, να αμπαρώσω, να αφήσω την μπόχα απέξω. Η μπόχα με ακολουθεί και μέσα στο σπίτι ή εγώ γεννήθηκα ξανθιά; Τι μου μυρίζει - τι μου μυρίζει; Α, ναι, το ζώον. Το ζώον το όρθιο, άνοιξα το κομπιούτερ. Ό,τι σκουπίδι άφησα απέξω, διπλό και τρίδιπλο χίμηξε στην κρεβατοκάμαρα. Τι της έλειπε τις ξανθιάς - το interactive της έλειπε από το φάτσα μπουκ.
Ένας ατέλειωτος συναγωνισμός ποιός θα πεί την μεγαλύτερη παπαριά κι αμπελοφιλοσοφία. And the oscar goes στην ξανθιά με τις περισσότερες αμπελοφιλοσοφίες του copy paste.

Κάτι σαν το ποια έβγαλε το σουτιέν της μπροστά στην κάμερα, ποια φωτογραφήθηκε γυμνή, ποια με αφρόλουτρα, ποια τα πέταξε κι αυτά γιατί τη ζεσταίνανε, ποια μπήκε στο μπάνιο με ποιον και τι ακριβώς κάνανε μαζί; Αλήθεια, τι ακριβώς κάνουνε μαζί δύο ημι-άγνωστοι που μπαίνουνε παρέα στο fc και όλη η Ελλάδα τους ακούει να αγκομαχάνε; Ως ξανθιά και δεν έχω καταλάβει ακόμα. Μήπως της έπεσε το σαπούνι, μπήκε ο άλλος να τη βοηθήσει να το πιάσει και βογκάγανε αντάμα γιατί όλο τους γλίστραγε αυτό τώρα; Εκεί να το αποδώσω, η ξανθιά η γυναίκα; Καθώς τα παρακολουθώ όλα αυτά, παθητικά, ανήμπορα, αμέτοχα - με πιάνει αυτή η αγωνία. Αυτό το ερώτησα με διακατέχει. Στην ηλεκτρονική παρακολούθηση, τα μέλη είναι ξανθά ή παίζει και το ακαζού;

Κανένας δεν επικοινωνεί με κανέναν ή εγώ γεννήθηκα ξανθιά; Παρελθόν και παρόν, χθες και σήμερα, παλιές φίλες και φίλοι, χρώματα κι αρώματα, ρήγματα κι αγγίγματα, μνήμες και χαμόγελα - πού χαθήκατε, βρε; Που άνοιξε η γη και σας κατάπιε κι ούτε ένα τηλέφωνο; Να σας δώσω το κινητό μου, θα δούμε χαΐρι ή πάλι θα με φτύσετε; Ναι, καλύτερα στο κινητό. Στα σταθερά προστέθηκε το 210. Κι αυτό, εμάς τις ξανθές, μας αποσυντονίζει. Παίρνουμε ακόμα το επταψήφιο κι απορούμε γιατί - σε διαφορετικά νούμερα - βγαίνει όλο η ίδια κυρία κι επαναλαμβάνει μονότονα κάτι για κωδικούς κλήσης. Δεν βαρέθηκε πια; Ξανθιά είναι;

Ο κόσμος γύρω μου είναι χάλια ή εγώ γεννήθηκα ξανθιά; Όπου να στρέψω το πρόσωπο... α, το σωστό σωστό, δεν έχω παράπονο: Το χαστουκάκι μου θα το φάω. Μια μπούφλα να μου βρίσκεται, όλο και θα την εισπράξω. Στρέφω την άλλη παρειά, φραπ να τη και η δεύτερη φάπα. Κουράστηκα. Λαχάνιασα. Τρέχω άνευ λόγου.

Κάποιοι μου οριοθετήσανε την αφετηρία και μου αποκρύψανε το τέρμα. Κι εγώ δεν ξέρω πού να το βρω. Μια ξανθιά γυναίκα μόνη της πώς να το ανακαλύψει; Τρέχω. Γενικώς. Αορίστως. Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια. Εγώ -ως ξανθιά- δεν είχα ποτέ μυαλό. Κι εσχάτως, αρχίζουν να με εγκαταλείπουν και τα πόδια. Το σύμπαν γύρω μου είναι χάλια ή εγώ γεννήθηκα ξανθιά;

Ειρήνη, κάνε μου την χάρη! Μήπως να τα σκουραίναμε δυο τόνους;

9 σχόλια:

  1. δε φταίει το χρώμα. Προτείνω απλά να κάνει ο καθένας χρήση τόση όση αισθάνεται άνετα, ασφαλής και διασκεδαστικά :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένα διάλειμμα για διαφημίσεις
    http://www.youtube.com/watch?v=tVrrAP-ntMc&feature=player_embedded
    σε κιτρινάκι,
    για το ηθικό
    και θα επανέλθω
    θέλει και μια δεύτερη ανάγνωση το κείμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Summertime Blues
    Όχι απλά μου ανέβασες το ηθικό αλλα και το ύψος. Πήρα ξαφνικά 5 πόντους. Όσους ακριβώς μου λείπανε. χαχαχαχα
    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! Θα το κλέψω να το βάλω στον τοίχο μου στο fc. Σ`ευχαριστώ πολύ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρίζεις το fc, μα με το fc ασχολείσαι με τις ώρες. Χμμμμ... αν σου τράβαγα καμιά ξανθιά κοτσίδα.. λέμε τώρα.. μήπως θα σε συνέφερε κάπως; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @yannidakis
    συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Άλλωστε τέτοια χρήση κάνω τόσα χρόνια αλλά δυστυχώς κάτι μου έτυχε αυτές τις μέρες εξ`ου και η ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @AATON
    Δεν είναι κακό το τράβηγμα της κοτσίδας και που και που που λέει κι ο μικρός μου βούδας. Βαγγέλη είσαι καλό παιδί; Και που και που μου απαντάει. Τράβα εσύ κοτσίδες και μην σε νοιάζει:))) Καλοδεχούμενο το τράβηγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Summertime Blues
    Πάμε... κι ας είναι και πρωινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξανθιες που να αναγνωριζουν τα χαστουκακια,κατα τη ρηση των ψυχιατρων : "κανεις τρελλος δεν αναγνωριζει ...την τρελλα του" δεν υπαρχουν. Τελεία.!
    Αρα ; Εστω και εγκεφαλικα δεν ισχυει επι του προκειμενου.Τωρα και μονο η αναγνωριση του .... alien απο το περιγραφικο υποκειμενο του αρθρου με οδηγει στην προτροπη του να επιβαλλεις ισορροπια και αρμονια στην κατασταση με το "alien2 resurrection" Αν και λογω θεσης σου φαινεται δυσκολο το εγχειρημα ,η προσφυγη σε "εξωτερικη βοηθεια" δειχνη οτι εισαι σε καλο δρομο.Μονο λαθος επιλογη στο ονομα εκανες αλλα αυτο ειναι ισως καλυψη αποκρυψη για να ελθει αυτη απ την κατευθυνση που θελεις χωρις να "φανει" πως την επιζητας.. Επεσα ....μεσα;;;
    Τον επομενο αρθρο σε αυτο το @χωρο πιστευω με "δικαιωνει"... ,κατα πως γραφει ,το σιγοτραγουδαει απ το πρωι : η ζωή
    τρέχει μ'έτη φωτός
    ο καιρός δεν την τρομάζει
    προχωρεί
    και γι'αγάπες παλιές
    ούτε που το κουβεντιάζει.
    Ασε που σε ρωτα και ευθεως,καταλαβες ; ;)
    Read more: http://nefeloma.blogspot.com/2011/08/blog-post_14.html#ixzz1V2bnEE57

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!