Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

31 Ιανουαρίου 2010

Άτιμο παραθυράκι του FC.!!!




Έχεις κάνει καφέ, αισθάνεσαι χαλαρή και κάθεσαι μπροστά στο κομπιούτερ, να περάσεις την ώρα σου, κολυμπώντας στον @χωρο

Πρωτάρα και στο άθλημα αυτό. έχεις τον ανάλογο ενθουσιασμό

Ο καιρός έξω λυσσομανά με αέρα και βροχή. Κατάλληλος λοιπόν για κομπιουτεροχάζεμα.

Πως μου προέκυψε τώρα αυτή η λέξη; Κάτι ήπια φαίνεται...μάλλον ληγμένο.

Εδώ να συμπληρώσω ότι έχεις και την κατάλληλη αμφίεση, το οποίο σημαίνει, φόρμα χαχόλικη, σοσονάκια με μίκυ μάους και παντόφλες με φουντάκια...Το μαλλί σηκωμένο με κλάμερ να πετάνε οι τούφες δεξιά αριστερά, η τέλεια εικόνα του sex symbol.

Κι εκεί που χαζεύεις δεξιά αριστερά, με πέντε παράθυρα ανοιχτά,στον browser, ξαφνικά πετάγεται ένα μήνυμα από το fc, με ιαχές..."ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...πόσο όμορφη είσαι"

Ψάχνεσαι να δείς ποιά είναι η όμορφη. Περιεργάζεσαι τον χώρο να δεις από που σε είδαν και σου κάνουν πλάκα...Κοιτάς την σκύλα σου που είναι όντως όμορφη και της χαμογελάς..

"Άντε πατσαβούρα πάλι σούφεξε" της λές και συνεχίζεις να χαζολογάς. Ξανά πετάγεται το μήνυμα με τις ίδιες ινδιάνικες ιαχές αυτή την φορά με κεφαλαία γράμματα όλο.

Και πριν προλάβεις να καταλάβεις τι γίνεται πετάγεται το παραθυράκι της συνομιλίας (που έχεις αφήσει χωρίς την απαραίτητη ρύθμιση, δηλ.να είσαι μέσα να παρακολουθείς, αλλά να μην σε βλέπουν) γιατί είσαι και λίγο Πάστα φλώρα κι αρχίζει η συνομιλία με το κλασσικό

"Γειά σου τι κάνεις; . Σε είδα και μου άρεσες, τι όμορφα μάτια, τι μαλλιά, που μένεις? πως σε λένε? α, ξέχασα αυτό το ξέρω..εεεεε...τι ύψος έχεις? βάρος? μένεις μόνη? έχεις σχέση? ΑΦΜ, ΙΚΑ, ΑΔΤ,? Εμένα με λένα Λέπουρα και μένω στα Σεπόλια. Οδηγώ νταλίκα "

Και πριν προλάβεις να σκεφτείς το πόσο βλαμμένη είσαι, έχεις πιάσει το ψιλό λακριντί με τον τύπο που τυχαίνει να είναι και μες στους φίλους σου (άσχετα αν δεν τον ξέρεις καθόλου) και ψιλομ@λ@κίζεσαι με το "ωχ αδελφέ και τι έγινε";

Είναι κακό να μιλήσω λίγο η γυναίκα; Βαρέθηκα να το παίζω απόμακρη και δήθεν...Και κουβέντα στην κουβέντα να τα γελάκια και μετά να τα γιουτιούμπια με αφιερώσεις τραγουδιών και πάρε και δώσε κανονικός διαγωνισμός μουσικών γνώσεων και να τα ποτάκια και να τα τσιγάρα, "Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια" και ξαφνικά σηκώνεις το κεφάλι και βλέπεις ότι έχει πάει 5 η ώρα το πρωί κι εσύ πρέπει να σηκωθείς στης 8 για δουλειά.

Αποχωρίζεσαι τον lover boy με λύπη και την πέφτεις για ύπνο, με την υπόσχεση ότι θα βρεθήτε την άλλη μέρα να συνεχίζεται το εικονικό πάρτι.

Πας στην δουλειά με εμφανή τα σημάδια του ξενυχτιού και στις πονηρές ερωτήσεις των συναδέλφων σκας εκείνα τα γεμάτα υπονοούμενα χαμόγελα σαν να ήσουν στο κρεβάτι αγκαλιά όλο το βράδυ και ξεσάλωνες...Γιατί αν πεις την αλήθεια φοβάσαι το γιουχάισμα και τις μούντζες που θ`αρχίσουν να σκάνε σαν πυροτεχνήματα μπροστά στα ξενυχτισμένα μάτια σου...

Την άλλη μέρα πάλι τα ίδια σε ελαφρύτερη δόση γιατί είσαστε κομμάτια και οι δύο από το προηγούμενο ξενύχτι...Και μετά στα εισερχόμενα μηνύματά σου βρίσκεις την φράση

"Παράξενο όλη νύχτα σκεφτόμουν τα μάτια σου", τα οπόία έχει δεί στις φωτογραφίες σου στο fc.

Πιάνεις τον εαυτό σου ξαφνικά να τον σκέφτεται και να περιμένει μ`ανυπομονησία την επόμενη εικονική επαφή μαζί του...Ταυτόχρονα δίνεις και κανένα χαστούκι στον εαυτό σου μήπως και συνέλθει αλλά του κάκου...Δεν πά να μλάς δεν πά να σκουντάς... αυτός( ο εαυτός σου) τον χαβά του.

Και για να μην μακρηγορώ το πράγμα δεν τραβάει και πολύ, γιατί σε κάποιο εικονικό ραντεβού αρχίζεις να διαισθάνεσαι ότι κάτι τρέχει. Αργεί πολύ να σου απαντήσει, κι αρχίζεις να ψιλιάζεσαι τον αψίλιαστο..."Μήπως έχεις κι άλλα παράθυρα ανοιχτά και μιλάς κι αλλού"; ρωτάς ευγενικά προσπαθώντας να μην βγάλεις την Κατίνα που κρύβεις μέσα σου...

'Πως το λες αυτό"; ρωτάει θιγμένος ο lover boy. Κι εσύ το καταπίνεις γιατί σε συμφέρει...

Μετά από πολλή ώρα αργοπορίας στο να σου απαντάει μονολεκτικά σου σκάει επιτέλους και το παραμύθι χωρίς δράκο..."Ξέρεις χθες που είχα βγει μου την πέσανε δύο γκόμενες και δεν ξέρω ποια να διαλέξω"

Καταπίνεις την γλώσσα σου, την ήττα σου, λες ευγενικά καληνύχτα ενώ σου έρχεται η επιθυμία να ξεκατινιαστείς τελείως και να του πεις "Τότε προς τι όλο αυτό το παιχνίδι";

Πας για ύπνο, εξαφανίζεσαι από τα παράθυρα του fc και πλέον διαπιστώνεις πόσο αφελής είσαι, πόσο αλλοπαρμένη, κι ότι η ανάγκη του να ερωτευτείς και να νιώσεις σε οδήγησε σε λάθος μονοπάτια.

Αναγνωρίζεις το πόσο ειλικρινής ήταν μαζί σου τον εκτιμάς, δίνεις το oscar της μ@λ@κί@ς σ`αυτόν που το κέρδισε με το σπαθί του, δηλ. στον εαυτό σου και συνεχίζεις την ζωή σου με κλειστά παράθυρα και πόρτες.
Άτιμο παραθυράκι, αν ξανανοίξεις ....χμ...ίσως και να απαντήσω!
...γιατί, πως να γλυτώσω από αυτό που κάνει τη μοναξιά μου να φαντάζει παράδεισος??

12 σχόλια:

  1. Αχ βρε Θεοδοσία μου....
    Εγώ θα σου πρότεινα να βγαίνεις έξω, να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους, να κάνεις νέες γνωριμίες, να γνωρίζεις φίλους φίλων σου.
    Εκεί θα βρεί τον αληθινό άνθρωπο που θέλεις για να στείλεις την μοναξιά σου για ύπνο.
    Αλήθεια, μην σπαταλάς τον χρόνο σου με το να γνωρίσεις κάποιων από το fc.
    Για μένα δεν αξίζει, για να μην ξανατραβήξεις όσα πέρασες.
    Καλή εβδομάδα να έχεις.
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Savvina
    μανάρι μου πλάκα κάνω είναι κι εμπειρίες από φίλες μου και το πάντρεψα όλο μαζί για να γελάσουμε...Και φυσικά δεν θα γνωρίσω από εκεί σύντροφο αυτό το ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλενάδα,

    αφαίρεσα το σχόλιό μου γιατί έκανα λάθος. Το ρημάδι το παραθυράκι φταίει! χα,χα! Λοιπόν, υπάρχουν κλάμερ και κλάμερ όπως υπάρχουν κάτι καλτσάκια με φούντες που είναι τρομερά! Χιουμοριστική και εύστοχη η ανάρτησή σου, μ΄άρεσε!!!

    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα σια..καλο μηνα με πολλες γνωριμιες και να εισαι παντα χαρουμενη...πολλα κισσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ANASA
    καλά μιλάμε τόχω χάσει εντελώς...Ήταν στραβό το κλίμα τόφαγε κι ο γάιδαρος...
    Πήγα ν`απαντήσω στο σχόλιό σου σαν enomenoibloggers καλά που το είδα...
    Οιμέεεεεεεεε μανούλα μου χάθηκα
    Καλέ το δικό μου μπλόκ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @mariposa
    Καλό μήνα πολλά φιλιά και το χιούμορ ομορφαίνει την ζωή.:)
    Επιτέλους βρήκα την σελίδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mωρέ καλά κάνω εγώ που είμαι σχεδόν πάντα οffline και καλά !!! Ας είμαστε ακριβόθωρητες κι ας μας πουν και σνομπ !! Μπου χα χα χα!! Πάντως, για τα μάτια, δεν ξέρω αν έτυχε σε κάποια φίλη σου, πάντως τα δικά σου σίγουρα θα έχουν αφήσει αρκετούς χωρίς ύπνο !!! Φιλί ομορφούλα μουουουου !! :-****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @nellinezi
    Φιλάκια καλή μου...Εγώ μιλάω ακόμη μόνο με έναν που έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι.
    Το παραθυράκι μου βγήκε σε καλό τελικά...μουατςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    Καλό Μήνα Φίλε μου με Υγεία.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δηλώνω αλληλεγγύη σε κάθε πατωμένο σ'αυτόν τον πλανήτη. να μαζευτούμε όλοι να ξεχειλώσουμε παρέα. να πιάσουμε έναν καναπέ ώσπου να βγάλουμε ρίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όντως όντως, μπέρδεμα το παραθυράκι και οι ανακρίσεις που από ευγένεια απαντάς... ως κάποιο σημείο βέβαια. Καμμιά φορά είναι και 5-6 μαζί τα παραθυράκια... οπότε κλείνεις την πόρτα και ησυχάζεις.
    Καιρό τώρα ακολουθώ το παράδειγμα της Νέλλυς χεχεχε!
    Πολλά φιλιά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!