Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

12 Οκτωβρίου 2010

Ψάξε, ψάξε δεν θα τους βρείς!!!

Το υπουργείο Εσωτερικών (γι αυτό είχα φαγούρα σήμερα;) έχει επιδοθεί σε πραγματικό «κυνήγι» (τρεχάτε ποδαράκια
μου να καλύψουμε τις μ@λ@κίες που έχουμε κάνει με το δημόσιο), για να βρει ποιοι είναι εκείνοι οι 1.000 υπάλληλοι του δημοσίου που λαμβάνουν την εκλογική αποζημίωση, χωρίς να εμπλέκονται καθόλου στις διαδικασίες των εκλογών.

Τι λέτε βρε σαΐνια τώρα το ανακαλύψατε που σφίξανε οι κ...λοι με την κρίση;
Και πήρατε στο κυνήγι τους υπαλλήλους και τους ψευτοπαλληκαράδες που συχνάζουν στην οδό Ξαπλόπουλου και  Μάσας γωνία που στεγάζεται η Βουλή  και παίρνουνε τα κερατά τους τα τράγια στα επιδόματα και στις μίζες τους αφήνετε αλώβητους.
Κι όπως έλεγε κι η αείμνηστη γιαγιά μου, "Τι να σου πρωτοθυμηθώ κρεμμύδι μου καυτερό;"
Και συνεχίζω τις π@π@ριές που γράφω μια και είμαι τόσο κουρασμένη που μ`έχει πιάσει παραλήρημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, θα υπογράψει απόφαση με την οποία θα προσδιορίζει τις κατηγορίες των εργαζομένων που θα λάβουν το εκλογικό επίδομα και σε αυτούς δεν θα περιλαμβάνονται οι υπάλληλοι των ΟΤΑ μια και υποτίθεται ότι ήδη το λαμβάνουν (ως επίδομα κίνησης). Τι λές βρε μεγάλε; Τι μεγάλη είδηση είναι αυτή; Α τώρα κατάλαβα γιατί των Ελλήνων έχουν γίνει σαν μπαλάκια του τένις.

Μάλλον καταλάβατε ότι το παραπάνω μ`αφήνει παντελώς αδιάφορη  κι επειδή τους υπουργούς και τους παρατρεχάμενους που μου πίνουν το αίμα, γενικά τους έχω χεσ....νους, θα κλείσω με κάτι καλό που άκουσα σήμερα.

Η χώρα που επιλέγει για πρωθυπουργούς τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου,
είναι αδύνατον να είναι χώρα της διαφθοράς.
Γιατί απλά είναι η χώρα της Αυτοκαταστροφής.

6 σχόλια:

  1. τι ειναι αυτες οι μακακιες περι διαφθορας θα βρη αυτους αλλα αλλοι θα εχουν αλλη μηχανη.εναν σταματας 1000 συνεχιζουν 500 γενιουντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χθες έβλεπα ζούγκλα για τη διαφθορά και καλά μέσα στα κόμματα, τώρα βλέπω και στο Θολό όλα αυτά φιλενάδα...τους έχω σιχαθεί όπως όλοι μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα με τρελανεται οχι οτι ειμαι κ καλα αλλα βρε παλαβωμενα αυτοι ειμαστε.κλεφτες κ αρματωλοι ειναι η καταγωγη μας.Τιμη κ καμαρι μας οι υπολοιποι που καταγεστε απο βασιλικα σογια να πανε στην εσπερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Δέσποινα @ღ oneiremata ღ @skepsis4m
    Να ζητήσω συγγνώμη που απαντώ σε όλους με ένα μήνυμα αλλά είμαι έτοιμη να πέσω κάτω από την καρέκλα από την κούραση. Σας ευχαριστώ πολύ που τιμάτε με την παρουσίας σας τον χώρο μας και για τα Θετικά σας σχόλια. Το τελευταίο "θετικά σχόλια" δεν απευθύνεται στον φίλο μου skepsis4m που τρελαίνεται να μου τα χώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα τις δαγκωνιες εσυ εισαι φιλετ δεν εισαι πελατης.Αλλα εσυ μου πηρες το παιχνιδακι καλα να παθης.σε Μωρο κ Τρελο μην ταξης κ μετα αλλαξης γνωμη.η Αρκουδα δεν συγχωρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!