Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

13 Οκτωβρίου 2010

Oι αγαπητικοί μου.

Μία παροιμία λέει "όποιος έχει δυο αγαπητικές έχει περίσσια χάρη."
Εγώ θα το παραφράσω όπως με συμφέρει: Όποια έχει δυο αγαπητικούς έχει περίσσια χάρη.
Βέβαια για αγαπητικό, ούτε συζήτηση έτσι όπως έχει γίνει η ζωή μου το τελευταίο διάστημα.
Ή το πρωί μ.... και το βράδυ π..... και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό γιατί θα σας μαλώσω. Βέβαια θα μου πείτε και τι μας νοιάζει εμάς με τι ασχολείσαι εσύ.
Δεν πας να "κουρευτείς" και παράτα μας στην ησυχία μας.

Κι εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ. Το γράφω πρώτα για ν`αδειάσω από το άγχος που έχει γίνει μόνιμος γκόμενος αυτό τον καιρό και για ν`απολογηθώ για την τυχόν απουσία μου από φιλικά μπλοκ γιατί πιστέψτε με δεν μου μένει καιρός ούτε να ξυστώ. Η μέρα μου ξεκινάει από το πρωί κατά της 10 αφού καταφέρει πρώτα το κουρασμένο κορμί με την βοήθεια της express service, να σηκωθεί από την απόλαυση του κρεβατιού και τελειώνει στις 11 το βράδυ. Όπου express βλέπε γάβγισμα Νεφέλης: "Σήκω κοπρόσκυλο να με βγάλεις για κατούρημα γιατί θα στα κάνω λίμπα εδώ μέσα για να μάθεις να συμπεριφέρεσαι σαν αφεντικό".
Όπου κρεβάτι βλέπε μόνο ύπνο, γιατί οι άλλες χρήσεις είναι απαγορευμένες, λόγω ξεθεώματος. Έχω και τον δικό μου να παραπονιέται συνέχεια στο τηλέφωνο πότε θα με δει. Σήμερα όλο παράπονο μου λέει: "Σε σκέφτομαι συνέχεια τι να κάνω;" Κι η απάντηση η δική μου τον αποτελείωσε. "Αυτοκτόνησε καλύτερα να σωθείς εσύ να σωθώ κι εγώ από την μουρμούρα. Πιο οικονομικά θα μας έρθει από το κινητό που θα χρυσοπληρώσουμε."

Εξηγούμαι λοιπόν για να καταλάβετε τι εννοώ. Η ανεργία με μάστιζε από τον Φλεβάρη. Κόντεψα να τρελαθώ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αβέβαιο μέλλον (θα μου πείτε και πιο μέλλον είναι βέβαιο μ`αυτούς που μας κυβερνάνε) κι αυτό με τρέλαινε. Και ξαφνικά εκεί που δεν το περίμενα κι είχα πιάσει πάτο για να μην πω απόπατο, βρήκα μία δουλίτσα για τα απογεύματα. Κρατάω δύο παιδάκια σκέτη γλύκα και φροντίζω να τα διαβάζω, να παίζω μαζί τους, να μαθαίνουν κομπιούτερ, κ.α. Τελικά ξαναέγινα παιδί, κι αντί να διδάξω, με δίδαξαν και με διδάσκουν κάθε μέρα. Αυτό είναι από της 4 το μεσημέρι μέχρι της 10 το βράδυ.
Αυτό εννοώ με το π... (παιδαγωγός).
Και πριν από μία βδομάδα περίπου, βρήκα και πρωινή δουλειά σαν μέλος προεκλογικής εκστρατείας υποψηφίου. Ανέλαβα τις δημόσιες σχέσεις κι ότι αφορά την δουλειά μιας γραμματέως. Αυτό εννοώ με το μ... που τώρα μπορώ να το μεταφράσω ακριβώς όπως εξελίσσεται... μ@λ@κ@ς. Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.

Ζητώ, λοιπόν, συγνώμη από όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας και τα σχόλια σας, δίνοντας πνοή στον χώρο μας, αν κάποιες φορές δεν προλαβαίνω λόγω έλλειψης χρόνου να δίνω έγκαιρα το παρόν μου στον χώρο σας.

Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ να καλύψω την γαϊδουριά μου, που όμως δεν γίνεται επίτηδες. Άλλωστε, λόγω "μνημονίου", ας βοηθήσουμε αυτό τον κακομοίρη κι  "αδιάφθορο" πρωθυπουργό με την "αδιάφθορη" κυβέρνηση, κάνοντας δυο δουλειές όλοι μας και "δίνοντας" τα λεφτά από την μία στην κυβέρνηση, για να καλύψουν το έλλειμμα της χώρας. Γιατί όπως σωστά είπε κι ο κάτοχος 51 ακινήτων, "ΜΑΖΙ τα φάγαμε".
Ποιά;
Τα σκ@τ@ μας που τους ψηφίσαμε.

9 σχόλια:

  1. Bonjour! :))

    Να... καταθέσω μια παραλλαγή των "αγαπητικών"...
    ...που έχω δυο αγαπητικές, έχω χαρά μεγάλη. Όταν μαλώσω με τη μια, τα βρίσκω με την άλλη.

    Για το "π", ναι με χίλια!
    Για το άλλο... τι να σου πω, καρντιά μου;! Τουλάχιστον σε πληρώνει; Ρωτάω επειδή αυτά τα... παιδιά, κάπου χάνουν τη μπάλα και την αίσθηση της πραγματικότητας (καλό ξεκίνημα, δηλαδή, για την πολιτική!!!) και νομίζουν ότι είναι και... τιμή (σου/μας) να σου/μας βγαίνει η γλώσσα για πάρτη τους!

    Καλή δύναμη να 'χεις, καλημέρα και πάλι και, να 'σαι καλά! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα ρε ΠΕΛΑΓΙΑ θα παρω σεντονι για μαντηλι.Κοιτα μην την πατησης σαν τον χιλιανο που σκεφτετε τωρα να βγη απο την τρυπα επανω τον περιμενουν τα θηρια.Συζυγος κ ερωμενη συχρονος κ ταυτοχρονος μαζι κ δεν ηξερε η μια για την αλλη.ΑΛΛΑ κερατου δεν ξερω, μονο ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΛΑΓΙΑ να παω να κοιταξω για επιπλο ξερεις αυτο το τελευταιο εχεις καμμια ιδιετερη προτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε κάνε εκεί τη δουλειά σου... και μην αγχωνεσαι... εμείς εδώ είμαστε ...που να πάμε;;;;


    Φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σου φιλενάδα, να σου πω απλά ότι συμφωνώ με την Ντρουσίλα, ειδικά σ' αυτά που σου αναφέρει για την πρωινή σου δουλειά...και μην τον αποπαίρνεις τον άνθρωπό σου, απλά ζήτα του λίγη κατανόηση να έχει παραπάνω...φιλάκια πολλά γλυκιά μου Θεοδοσία, πάντα δραστήρια και δυναμική :-)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ντρουσίλα
    Αυτό το καρντιά μου πολύ μου άρεσε.
    Όσο για το 'παιδί" που κάπου χάνει την μπάλα, ελπίζω να μου δώσει αυτά που συμφωνήσαμε. Ο καιρός γαρ εγγύς κι ελπίζω να μην γελάσει κι ο κάθε πικραμένος.
    Σ`ευχαριστώ για το παρόν σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @skepsis4m
    Εσύ πρόσεχε καλά γιατί είδες πως εξελίχθηκε η Πελαγία στο τέλος. Πάντως το έπιπλο το προτιμώ καρυδιά. Όταν είσαι έτοιμος πάμε για παραγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Νερένια
    Σ`ευχαριστώ καλή μου για το παρόν σου.
    Πολλά φιλιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ღ oneiremata ღ
    Αχ κοριτσάκι μου που φοβήθηκες την πολική αρκούδα skepsis4m. Το έπιπλο που μου λέει να παραγγείλουμε στο παραπάνω σχόλιο είναι το φέρετρο μου. Φαγώθηκε η πικροκανάτα να με θάψει.Όσο για τον δικό μου, δεν έχει ανάγκη. Είναι σκληρό καρύδι κι αντέχει την τρέλα μου, ένεκα γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!