Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

30 Αυγούστου 2010

Να γυρίσω ή να μην γυρίσω;

 
Επιτέλους βρήκα τον δρόμο του γυρισμού. Η επιστροφή της ασώτου έγινε με όλες τις τιμές, και τα μοσχάρια τα σιτευτά όπως στην παραβολή.
Αν και μεταξύ μας, πιο πολύ εγώ θυμίζω μοσχάρι μετά από τόσες διακοπές, ουζάκια και μπύρες. Τόσο πολύ που προς στιγμήν, φοβήθηκα μήπως με μπερδέψει το θολό, και σφάξει εμένα αντί του μόσχου, για να με εκδικηθεί που το είχα μισοεγκαταλείψει.
Μόλις με αντίκρισε λοιπόν το θολό μου ανέκραξε: "Άπονη μάνα που τριγύριζες και μ`εγκατέλειψες;"

- Πήγα σε άλλες πολιτείες αναρχικές κι έζησα εμπειρίες λυτρωτικές... με πανσέληνο που λαμπύριζε στην θάλασσα, και μουσική που με ταξίδεψε σε πολιτείες ερωτικές.

- Έκανα απεργίες προσωπικές, κι έζησα εμπειρίες αληθινές... Είδα τα αστέρια να πέφτουν από τον ουρανό, κι η θάλασσα από εκεί που ήταν ήσυχη σαν λίμνη, να ανταριάζεται και με τον παφλασμό της, να συνοδεύει το φαινόμενο των πεφταστεριών... προκαλώντας με να κάνω ευχές σαν μικρό κορίτσι.

- Έκανα πορείες ατομικές, που με λύτρωσαν και με βοήθησαν να δω την ζωή μου με άλλα μάτια.

- Αφουγκράστηκα το κύμα, μίλησα με τον άνεμο, ταξίδεψα με τους γλάρους πάνω από τα κύματα. Πέρασα νύχτες σε ξωκλήσια, κι είδα να απλώνεται η αττική γη στα πόδια μου, με τα μικρά φώτα της να λαμπυρίζουν στο σκοτάδι σαν μικροί φανοστάτες... Θυμίζοντάς μου ότι ήμουν στην μικρή πόλη μου που τόσο αγαπώ, αλλά που το καλοκαίρι θυμίζει ελληνικό νησί. 
Με μια ακτή 10 χιλιομέτρων να την αγκαλιάζει, και φανταστικά τοπία.
Απλά η επιθυμία μου να ζήσω κάτι διαφορετικό, με ταξίδεψε σε κόσμους φανταστικούς κι ονειρεμένους.


Να κάνω απεργίες προσωπικές, και να ζήσω εμπειρίες λυτρωτικές.

Μου έλειψε το θολό μου, μια και ένα μέρος της ψυχής μου βρίσκεται μέσα στις σελίδες του. Μα πιο πολύ μου λείψατε εσείς, που δίνεται πνοή με την παρουσία σας σ`αυτόν τον @χώρο. Σας ευχαριστώ που συνεχίζεται να ταξιδεύετε μαζί μας.
Καλά μας @ταξίδια λοιπόν, στην κατάθεση ψυχής κι ευαισθησίας.

5 σχόλια:

  1. Καλώς τηνα,καλοσώρισες!!!... δε θα σου πω καλό χειμώνα,γλυκιά μου μπλοκογειτόνισσα και φιλενάδα,αλλά θα πω καλό φθινόπωρο κι ίσως και καλή συνέχεια με το μικρό καλοκαιράκι που συνεχίζεται στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου!!!!
    Πανέμορφες οι εικόνες σου απ΄τις μοναδικές περιγραφές σου αλλά και στις φωτό του slide,ταξιδιάρικες κι αξιοζήλευτες!!!!!
    φιλάκια πολλά :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σία μου, είναι υπέροχη η ανάρτησή σου!
    Καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @oneiremata
    Moυ λείψατε πολύ!!! Το καλοκαίρι συνεχίζεται με μικρές ακόμη αποδράσεις. Ας το χαρούμε όσο μπορούμε χωρίς να χανόμαστε από την επαφή μας.
    Αυτό το λέω για να το ακούσω εγώ.
    Πολλά φιλιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μήνες μπορεί να φεύγουν αλλά στην καρδιά σου, εύχομαι να υπάρχει πάντα καλοκαίρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!