Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

29 Σεπτεμβρίου 2010

Παγκόσμια Ημέρα Μαγείας; Ουάου!


Μέρα  μαγείας, και θαυμάτων ξημέρωσε.
Το βράδυ θα το δούμε και στις ειδήσεις. Αφού στα (περισσότερα) κανάλια μαλλιοτραβηχτούν κατά το δοκούν, μετά ο παρουσιαστής θα πάρει το ύφος το σοβαρό, το ευαισθητοποιημένο με μια εσάνς από κοινωνικό ακτιβισμό για να σπάσει η ξιδίλα, και θα μας ενημερώσει
αναρμοδίως ότι αυτή η μέρα δεν είναι το πρώτο τυχόν ούτε τσόλι: Είναι κοτζάμ Παγκόσμια μέρα μαγείας για την μικρή Ελλάδα. Διότι συνέβη κάτι μαγικό... που άνετα την κατατάσσει σαν ημέρα των μαγισσών, και των απανταχού μαγικών κόλπων. Τύφλα νά έχει ο Χουντίνι, ο Χάρυ Πότερ, ο Δρουίδης κι η μάγισσα Μάτζικα ντε Σπέλ. Ένα νέο ταλέντο ξεπρόβαλε στο παγκόσμιο στερέωμα. Και το όνομα αυτού Καραμανλουντίνι ο νεώτερος.

Τo 'ξερα η παρδάλω, το είδα και στον ύπνο μου ότι η συγκεκριμένη μέρα θα ήταν διαφορετική από τις άλλες. Μου τo 'δειξε και το μαλλί μου όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη το πρωί. Κάγκελο η τρίχα. Ανατρίχιασε κι αυτή παρασυρόμενη από την μαγεία, κι έγινε ιπτάμενο χαλί έτοιμη ν`απογειωθεί γι άλλες μαγικές πολιτείες.
Κάποιος μάγος να την προσγειώσει; Μισό να πεταχτώ στην γειτονική μου Ραφήνα να μου κάνει τα μαγικά του ο Καραμανλουντίνι. Τι σόι γείτονας είναι γαμώτο μου; Εδώ ολόκληρο βατοπέδι εξολόθρευσε. Την τρίχα μου δεν θα προσγειώσει;

Επιτέλους η Ελλαδίτσα μας μπορεί να περηφανεύεται για το καινούριο ταλέντο που ξεπρόβαλε από τα σπλάχνα της. Δέκα μέρες ίδρωνε και ξείδρωνε, εδώ στην ορεινή (υπάρχει και τέτοια;) Ραφήνα. Και τελικά το έκανε το μαγικό του.
Δύο σελίδες επιστολή, βάζει επιτέλους τέλος στην αγωνία μας (είχαμε κι από αυτή;) Δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπεδίου, δεν υπάρχει ξεπούλημα ούτε μίζες.
Κι όλες οι παραιτήσεις που γίναν τότε ήταν μαγικά τρικ, για να μας φτιάχνουν την καθημερινότητα στην μαγική χώρα που ζούμε.
Διότι όλα γίναν νόμιμα, και σύμφωνα με τον δρόμο που είχε χαράξει από πριν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ. Εφ`όσον όλη η έκταση του μοναστηριού ήταν ιδιωτική, απλώς μπήκαν κάποιες υπογραφές από τους υπουργούς του Καραμανλή.
Και τον σιγοντάρουν και αυτοί που ανάλαβαν επισήμως να ελέγξουν "την ζημιά που υπέστη το Δημόσιο". Αποτέλεσμα...

ΜΗΔΕΝ, δεν υπάρχει καμιά ζημιά, δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο. Οπότε, όλα πρίμα-good και πάμε γι' άλλα!!! Δεν υπάρχει Βατοπέδι, σε λίγο δεν θα υπάρχει Siemens, όπως παλιότερα δεν υπήρχε Χρηματιστήριο, όλα τα βγάζει η φαντασία μου,η πλανεύτρα!

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, προτείνω να καθιερωθούν κι άλλες τέτοιες νοστιμιές. Παγκόσμια Ημέρα για Ξανθιές (τι δηλαδή, αν μας τρυπήσεις, δεν ματώνουμε;). Παγκόσμια Ημέρα για Περιπτερούδες με Μανιοκατάθλιψη. Παγκόσμια Ημέρα για Γκέι Αλουμινάδες. Παγκόσμια Ημέρα για Γάτες με Αυτοκρατορική Παράκρουση. Παγκόσμια Ημέρα Hands Free και Blue Tooth. Παγκόσμια Ημέρα Σικλαμέν: ό,τι είναι σικλαμέν θα γιορτάζει. Παγκόσμια Ημέρα Μπομπ του Σφουγγαράκη.

Και τέλος, Παγκόσμια Ημέρα Ρόκας - Μοτσαρέλας. Με το μπαλσάμικο χώρια, παρακαλώ!

10 σχόλια:

  1. "Και τέλος, Παγκόσμια Ημέρα Ρόκας - Μοτσαρέλας. Με το μπαλσάμικο χώρια, παρακαλώ!" - Από αυτό θέλω και εγώ μια μερίδα παρακαλώ και αν γίνεται ας είναι σε πακέτο να το πάρω σπίτι...χιχιχιχι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παγκόσμια μερα της τρέλας ποτε ειναι ?
    χεχε θα μας τρελανουν ..
    καλη σου νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναμενόμενο! Περιμένατε ότι θα αποκαλυφθεί ποτέ κάτι; Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει που λέει η παροιμία.Τουλάχιστον τα λες ωραία Θεοδοσία μου και δε μας παίρνει τελείως από κάτω με αυτά που ακούμε και βλέπουμε.Άκου "Παγκόσμια Ημέρα για Γκέι Αλουμινάδες" ! χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα κάτι θα γιορτάζουμε!!
    κάτι είναι κι αυτό...


    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα είπες όλα...κι η τρίχα κάγκελο!!

    άντε καλημέρα μας κι ας χαμογελάμε εμείς όσο μπορούμε μπας κι αλλάξει τουλάχιστον η ζωή μας ή η διάθεσή μας με τα δικά μας χαμόγελα...φιλάκια πολλά γλυκιά μου :-)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Idea Studio
    Εγώ θα στο βάλω σε πακέτο για το σπίτι.
    Στο αρκουδάκι μόνο μην δώσεις και του ανέβει η χοληστερίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Γιάννης Παππάς
    Την παγκόσμια ημέρα τρέλας θα την καθιερώσουμε εσύ κι εγώ Γιάννη μου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Δέσποινα
    Συμφωνώ μαζί σου αλλά και παγκόσμια ημέρα και για μας τις ξανθές θα ήταν κρίμα να μην καθιερωθεί. Μόνο οι γκέι αλουμινάδες θα γιορτάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Katerina
    Καλώς την καλώς όρισες.
    Η ζωή ολόκληρη θα πρέπει να είναι γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ღ oneiremata ღ
    Aχ αυτή η τρίχα κάγκελο φιλενάδα είναι μεγάλο βάσανο το πρωί. Ευτυχώς που τα μυαλά παραμένουν στην θέση τους και δεν σηκώνονται κι αυτά κάγκελο το πρωί μ`αυτά που βλέπουμε κι ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!