Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

10 Δεκεμβρίου 2009

Μοδα οι mentalist;



Χιόνια στο καμπαναριό,εκεί που δεν πιάνει η μελανη.Εκει μαζεύτηκαν τα <ΘΑ>και τα σκόρπισαν οι Aνεμοι!Αλλάξαμε το χρώμα όχι όμως και το κόμμα!Αλήθεια ίχνος πια ντροπής δεν περιμέναμε από κανέναν,όμως τολμήσαμε ξανά να βάλουμε αρχηγό εκεί που την πλειοψηφία είχε ο κανένας. Αχ μωρέ Έλληνα θα αρχίσω να τα βάζω πια μαζί σου σήκω επιτέλους από τον καναπέ,άσε πια τον ναργιλέ,μήπως ήρθε πια η ώρα να σταματήσεις την μαστούρα που σου στρίβουνε να πιεις και να μάθεις ηγέτες να αναζητείς;Έδωσες ξανά μια μάχη και άλλαξες πολιτικό από χοντρό πήγες σε χαζό,και οι μέρες σιωπηλά περνούν χωρίς κατεύθυνση και ήχο προοπτικής,για πες μου τι περιμένεις άλλο πια να δεις;Ότι σου είπαν αρχικά το διαψεύδουν σιγά σιγά κατηγορηματικά Ήρθε η ώρα της φωνής για να υπάρξει μεγαλείο αλλαγής αυτό που σου ταιριάζει και όχι αυτό που σ'εχει γεράσει!
chronografos

4 σχόλια:

  1. Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που αξίζουν, λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την πόλη έρχομαι....όσο το 1/10 του πληθυσμού είναι δημόσιοι υπάλληλοι ενώ τα υπόλοιπα 9/10 σκίζουν το βρακί τους για μια θέση στο δημόσιο, τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να γίνει...δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Το Θολό Τοπίο...με ξεκάθαρη ματιά.
    @alataki
    @Μάγισσα Κίρκη

    Καποτε ηταν 2 κυριες η Πολιτικη και η Αξιοπρεπεια,και οταν συναντηθηκαν,ρωτησε η Πολιτικη την Αξιοπρεπεια:Τι κανεις εσυ εδω;και η Αξιοπρεπεια απαντησε:προσπαθω να κανω αυτους που εκανες να κλαψουν,να χαμογελασουν.
    Ολα λεγονται και γραφονται για την ανθρωπινη αξιοπρεπεια.
    Ευχαριστω για τα σχολια σας.Ευχομαι να εχετε ενα πολυ καλο Σαββατο/κυριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!